GPS voertuig tracking

De slimmere manier om uw wagenpark te volgen

Inseego voertuig tracking biedt 24/7 zichtbaarheid voor wagenparken van iedere omvang, zodat u in realtime weet waar voertuigen zich bevinden en hoe bestuurders presteren.

GPS voertuig tracking

De slimmere manier om uw wagenpark te volgen

Inseego voertuig tracking biedt 24/7 zichtbaarheid voor wagenparken van iedere omvang, zodat u in realtime weet waar voertuigen zich bevinden en hoe bestuurders presteren.

Voertuig tracking voor uw wagenpark

De Inseego software is geschikt voor alle soorten voertuigen, van auto’s en bussen t/m vrachtwagens en materieel. Ook hebben wij een oplossing voor het traceren van assets, zoals trailers & aggregaten en ongemotoriseerd werkmaterieel.

Klantcase

Kilometers worden nauwkeurig geregistreerd

"Wij werken met Inseego's fleetmanagement software omdat we 24/7 zicht op ons wagenpark willen hebben en kilometers nauwkeurig geregistreerd moeten worden. De software helpt ons ook om beter te plannen, waardoor we meer rendement uit onze werkweek halen."

Realtime zichtbaarheid

Live Maps geven u een overzicht van uw volledige wagenpark in realtime of historisch, met Trip Replay. Stuur de dichtstbijzijnde, beschikbare werknemer naar een nieuwe (spoed)opdracht, check de status van een bestuurder die op weg is naar de werkplaats of vind de generator die u nodig hebt.

Speel een rit opnieuw af en zie precies wat er gebeurd is

Met één klik kunt u de hele rit bekijken: wanneer een bestuurder vertrok, de route die genomen is en alles daartussenin, zoals snelheid en gebeurtenissen tijdens het rijden. Trip Replay animeert de reis op uw kaart, zodat u alle relevante gegevens kunt bekijken, route-afwijkingen kunt identificeren, opdrachten van klanten kunt verifiëren enzovoorts.

Monitor activiteit op belangrijke locaties met geofences

Voeg binnen enkele seconden het monitoren van activiteiten toe aan locaties op uw kaart door middel van geofencing. Ontvang meldingen als bestuurders en voertuigen een terrein binnenkomen of verlaten. Ideaal voor opslag- en werkterreinen, depots en (deels) verboden gebieden om de veiligheid te vergroten, de activiteiten van werknemers te verifiëren of de naleving van regelgeving te verbeteren.

Klantcase

Realtime inzicht, ieder moment van de dag

"Profel kan niet zonder een planning die draait als een geoliede machine. De Inseego software draagt hier wezenlijk aan bij. We hebben realtime inzicht en weten op ieder moment van de dag hoe het ervoor staat en wie waar zit."

Blijf op de hoogte met meldingen

Ontvang een melding wanneer voertuigen, materieel of apparaten ergens zijn waar ze niet zouden moeten zijn. Help bestuurders hun rijgedrag te verbeteren door ze te waarschuwen als ze bijvoorbeeld te hard remmen of optrekken. Houd de service- en onderhoudskosten laag met op kilometers gebaseerde onderhoudsherinneringen. Vermijd een teveel aan meldingen door het instellen van frequentiedrempels.

Beoordeel bedrijfskritieke gegevens met wagenparkrapportages

Heeft u dagelijkse ritrapportages nodig? Wilt u op de hoogte blijven van snelheidsovertredingen, inactieve tijd, rijgedrag en het gebruik van assets? Wagenparkrapportages, die eenvoudig op maat gemaakt kunnen worden, geven u alle inzicht die u nodig heeft. En u bepaalt wanneer u de rapportages ontvangt.

Klantcase

Inseego Fleet app ideaal voor chauffeurs

"We maken veel gebruik van de mobiele applicatie. Daarmee heb je alle mogelijkheden van Inseego Fleet gewoon op je smartphone. Dat is echt ideaal voor de chauffeurs die onze machines ophalen. Ze kunnen zó zien waar ze moeten zijn voor welke machines."

Intelligent dashboard zet data om in actie

Onze GPS voertuig tracking oplossing legt veel waardevolle informatie vast over hoe uw wagenpark in de loop der tijd presteert. Het Inseego Executive Dashboard zet deze data om in actiepunten en maakt trends zichtbaar, zodat uw uw wagenpark proactief kunt beheren.

Doe meer met minder dankzij slimme routeplanning

Met een slimme routeplanning helpt u bestuurders op tijd bij klanten aan te komen en meer werk te verzetten. Daardoor kunt u meer doen met dezelfde hoeveelheid voertuigen en werknemers.

Plug & play of op maat gemaakt

Wij hebben voor ieder formaat wagenpark een oplossing. Of u nu op zoek bent naar een plug & play oplossing waar u direct mee aan de slag kunt of een fleetmanagement oplossing op maat, wij hebben wat u nodig heeft.

Klantcase

Beter plannen en rijroutes optimaliseren

"We hebben niet enkel gekozen voor Inseego omdat we daarmee continu zicht hebben op ons materieel, al is dat nog zo belangrijk. Met behulp van hun software kunnen we namelijk ook beter plannen en de rijroutes optimaliseren. Daardoor zijn de brandstofkosten gedaald."

Veelgestelde vragen beantwoord

Wat is voertuig tracking?

Met voertuig tracking software kunt u voertuigen volgen en zo realtime zicht houden op uw wagenpark. De actieve Inseego GPS trackers die in de voertuigen zitten, sturen een continue stroom van gegevens naar onze servers. Deze data worden verwerkt en weergegeven op uw scherm.

Er is een hele kleine vertraging vanwege de tijd die nodig is om de GPS gegevens te verwerken. De informatie op uw scherm sluit dus zo dicht mogelijk aan bij wat er op dit moment gebeurt.

Ping snelheden op sommige fleet tracking apparaten kunnen het verzenden van gegevens vertragen. Bijvoorbeeld in het geval van assets die niet in realtime gevolgd hoeven te worden. Dan zal de ping snelheid van de tracker lager zijn om de levensduur van de batterij te verlengen.

Dankzij deze realtime GPS data kunnen wagenparkbeheerders snel en goed beslissingen nemen op basis van de meest recente gegevens die 'uit het veld' binnenkomen.

Hoe werkt GPS tracking?

Door middel van GPS (Global Positioning System via satellieten) en GPRS (uitbreiding op het bestaande GSM-netwerk voor het verzenden van mobiele data) worden de coördinaten van voertuigen bepaald en beveiligd verstuurd naar onze Online software.

Wij verwerken deze coördinaten tot locaties op de kaart en bij rittenregistratie tot een volledige rit met alle kilometers, ritten, adressen en andere gegevens die nodig zijn voor de belastingdienst. Via uw Inseego Online account en de app heeft u altijd toegang tot de gegevens.

Hoe zit het met de installatie?

Nadat wij met u afgestemd hebben welke dagen/tijden/locaties u het beste uitkomen, komen onze eigen servicemonteurs het GPS tracking systeem bij u op locatie installeren en testen.

Krijgen we support en training?

Jazeker. Na de installatie en uitleg op locatie, kunt u altijd terecht bij onze Helpdesk voor technische ondersteuning op afstand. Ook geven we workshops op locatie of op afstand om mensen te helpen met het beter integreren van de software in de dagelijkse processen.

Wat als je meer dan één bestuurder per voertuig hebt?

Bestuurdersidentificatie (Driver ID) is ideaal als u een reeks voertuigen beheert die door meerdere werknemers gebruikt worden. Daardoor kunt u altijd zien wie, waar en wanneer in welk voertuig rijdt of heeft gereden.

Wij gaan graag met u in gesprek!

24/7 zicht op uw wagenpark met Inseego. Wij hebben voor ieder formaat wagenpark een oplossing.