Installatie & succes

Wij helpen u de ROI te maximaliseren

Om het beste rendement uit uw investering te halen, zorgen we er samen voor dat u snel aan de slag kunt dankzij flexibele installatie opties, deskundige training en goede technische ondersteuning.

Installatie & succes

Wij helpen u de ROI te maximaliseren

Om het beste rendement uit uw investering te halen, zorgen we er samen voor dat u snel aan de slag kunt dankzij flexibele installatie opties, deskundige training en goede technische ondersteuning.

Flexibele installatie betekent minimale verstoring

Onze goed opgeleide inbouwspecialisten plaatsen de tracking hardware, ongeacht de grootte van uw wagenpark en voor alle soorten bedrijfsmiddelen.

Flexibele uitrol

We werken met u samen om geschikte tijden en locaties in te plannen, zodat de bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk verstoord worden.

Landelijke dekking

Stad of platteland, het maakt niet uit waar u gevestigd bent, onze inbouwspecialisten komen naar u toe met alle benodigde onderdelen.

Training op locatie

Onze professionals kunnen bij u op locatie uw personeel trainen zodat ze een vliegende start maken.

Zelf installeren

Er is ook een plug & play optie beschikbaar voor standaard voertuig tracking.

Gepersonaliseerde training voor efficiënt gebruik

Bespaar tijd met de optionele training op maat voor uw team, zodat medewerkers snel aan de slag kunnen met de nieuwe telematica oplossing.

Training op locatie

Wij komen naar u toe om medewerkers uiteg te geven over de software en te laten zien hoe het GPS volgsysteem kan worden geïntegreerd in hun dagelijkse werk.

Online training

Een online (of telefonische) training is standaard inbegrepen bij de aanschaf.

Eén aanspreekpunt: uw accountmanager

U kunt altijd bij uw accountmanager terecht. Eén aanspreekpunt maakt het makkelijker om het meeste uit uw nieuwe telematica software te halen en het rendement op uw investering te maximaliseren.

Onze helpdesk staat altijd voor u klaar

Onze helpdesk staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en meer uitleg te geven of om te helpen bij het oplossen van een probleem. We doen er alles aan om uw telematica oplossing zo soepel mogelijk te laten werken.

  • diagnose op afstand van GPS tracking units
  • software updates implementeren
  • problemen met software oplossen
  • helpen met het oplossen van rapportageproblemen

Veelgestelde vragen beantwoord

Hoe gaat de installatie van de GPS tracking units in z'n werk?

Nadat wij met u afgestemd hebben welke dagen/tijden/locaties u het beste uitkomen, komen onze eigen servicemonteurs het GPS tracking systeem bij u op locatie installeren en testen.

Krijgen we support en training?

Jazeker. Na de installatie en uitleg op locatie, kunt u altijd terecht bij onze helpdesk voor technische ondersteuning op afstand. Ook geven we workshops op locatie of op afstand om mensen te helpen met het beter integreren van de software in de dagelijkse processen.

Kan ik in de toekomst meer voertuigen aan de GPS tracking software toevoegen?

Ja, er kunnen meer voertuigen (of andere assets die gevolgd worden) aan uw bestaande telematica account toegevoegd worden.

Neem daarvoor contact op met uw accountmanager. Die zal de installatie van de hardware en de activering van de tracking unit regelen.

Wat voor GPS tracking hardware kunnen jullie leveren?

Wij leveren plug & play oplossingen en bedrade GPS trackers die geschikt zijn voor vrijwel elke toepassing. Ook zorgen wij voor de professionele installatie van de GPS tracking unit.

Heeft u complexere tracking vereisten, inclusief het volgen van niet-aangedreven assets of specifieke events? Neem dan gerust contact op met ons voor advies.

Wij gaan graag met u in gesprek!

24/7 zicht op uw wagenpark met Inseego. Wij hebben voor ieder formaat wagenpark een oplossing.

Inseego