Werken op afstand alsof je op kantoor zit? Dat kan snel en eenvoudig met Inseego.

Geef uw medewerkers een gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare oplossing om goed te kunnen werken op afstand. Ongeacht hun locatie en de apparaten die ze gebruiken.

Werken op afstand alsof je op kantoor zit? Dat kan snel en eenvoudig met Inseego.

Geef uw medewerkers een gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare oplossing om goed te kunnen werken op afstand. Ongeacht hun locatie en de apparaten die ze gebruiken.

Het bereik van uw bedrijfsnetwerk uitbreiden

We werken niet meer standaard op kantoor, maar op verschillende locaties, waaronder vanuit huis. Om medewerkers die (deels) op afstand werken én hun apparaten goed te kunnen faciliteren, moet het reguliere bedrijfsnetwerk aangepast worden. Inseego helpt u om te voldoen aan de behoeften die “het nieuwe normaal” stelt aan uw bedrijfsnetwerk door het flexibeler en sneller te maken. IT managers kunnen eenvoudig externe apparaten configureren, prioriteit geven aan voor uw bedrijf kritieke applicaties en voldoen aan strenge beveiligingsnormen.

Hoe het werkt

De Inseego oplossing voor werken op afstand maakt gebruik van 5G mobiele data (met 4G/LTE fallback), zodat medewerkers een ​​veilige, betrouwbare en flexibele internetverbinding hebben in hun thuiskantoor omgeving.

Met behulp van een Inseego 5G Fixed Wireless Access (FWA) apparaat wordt een Wi-Fi 6 hotspot gemaakt op de externe werklocatie. Dit apparaat beheert u locatie ongebonden met Inseego Manage, onze SaaS oplossing voor cloudbeheer, om het te configureren, beveiligen en bewaken.

Geen netwerk vertragingen dankzij 5G gigabit snelheden

Veilige bedrijfsnetwerken hoeven niet traag te zijn. Ervaar de ongeëvenaarde netwerksnelheden op het 5G netwerk dankzij de Inseego EDGE routers. Met supersnelle 4G fallback als uitgebreide dekking nodig is. Terwijl tegelijkertijd aan veeleisende beveiligingsprotocollen voldaan wordt.

Betrouwbare prestaties voor wat het belangrijkst is

Met split tunneling (een VPN functie die de internetverbinding in tweeën deelt) en routering op basis van bedrijfsbeleid, past u het netwerk eenvoudig aan, zodat er prioriteit gegeven kan worden aan bedrijfsapplicaties die meer bandbreedte nodig hebben en zo min mogelijk vertraging.

Ook buiten kantoor beveiligd

Ongeacht of medewerkers buiten kantoor of in het buitenland werken, of op openbare WiFi netwerken zitten, u kunt er nog steeds voor zorgen dat het beveiligingsniveau hoog is en blijft. Inseego biedt u software voor cyberbeveiligingsprotocollen en een webgebaseerde oplossing voor de detectie van cyberaanvallen & netwerkbedreigingen. Hiermee beschermt u uw data en eindpunten (externe apparaten die communiceren via het netwerk waarmee ze verbonden zijn).

Flexibele connectiviteit

Inseego 5G routers bieden een reeks verbindingsopties, waaronder dual-band WiFi 6 en ethernet LAN poorten. Daardoor kunnen apparaten met bedrading, zoals een VOIP-telefoon, plug & play aangesloten worden.

Het voor iedereen makkelijker maken

Omdat configuratie van apparaten van eindgebruikers en netwerkapplicaties van derden niet nodig zijn, is het voor iedereen een stuk makkelijker om aan de slag te gaan. Een vereenvoudigde installatie is kosteneffectiever en maakt de aanschaf van extra softwarelicenties overbodig. Daarnaast zijn IT-managers minder tijd kwijt aan de installatie en de administratie.

Locatie ongebonden apparaten beheren

Vereenvoudig netwerkcontrole en -beveiliging met een beheersysteem in de cloud en onze app voor het beheren van apparaten. IT-managers kunnen hiermee het hele netwerk instellen, bewaken en beheren, ongeacht hun locatie. U bespaart tijd & kosten en lost verbindingsproblemen sneller op, wat de productiviteit ten goede komt. Beheer apparaatinstellingen, controleer meldingen over updates en firmware (de software die in hardware ingeprogrammeerd is) of start een reboot of reset.

Wij gaan graag met u in gesprek!

Geef medewerkers een gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare oplossing om goed op afstand te kunnen werken.