Rittenregistratie

Automatische kilometerregistratie

Met de software van Inseego nooit meer handmatig een kilometeradministratie bijhouden en geen zorgen over uw rittenregistratie.

Rittenregistratie

Automatische kilometerregistratie

Met de software van Inseego nooit meer handmatig een kilometeradministratie bijhouden en geen zorgen over uw rittenregistratie.

Met onze kilometerregistratie software:

 • een sluitende privé/zakelijke kilometerregistratie
 • realtime voertuig tracking die altijd en overal gebruikt kan worden
 • track en trace met behulp van hoge kwaliteit kaarten, inclusief satelliet- en straatweergave

U ziet de actuele locatie van alle voertuigen en kunt ook routes opnieuw afspelen. Daarnaast helpt onze software met het voorkomen van ongeautoriseerd voertuiggebruik, en het verminderen van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot.

In combinatie met een CAN-bus aansluiting wordt de kilometerstand van het voertuig overgenomen, wat handmatig ijken overbodig maakt.

Correcte mobiliteitsvergoeding met geautomatiseerde kilometerregistratie

De meeste werknemers op de baan hebben recht op mobiliteitsvergoeding, oftewel een kilometervergoeding. Die is afhankelijk van veel factoren, zoals de sector waarin iemand werkt, de cao, de afgelegde kilometers tussen woon- en werkplaats en of iemand chauffeur of passagier is in het voertuig van de werkgever.

Elke maand handmatig de vergoeding correct berekenen en uitbetalen is veel werk. Deze administratieve lasten kunt u aanzienlijk reduceren met behulp van automatische kilometerregistratie.

Mobiliteitsrapportage

In de mobiliteitsrapportage zitten alle werkuren, de afgelegde kilometers en ook hoe deze afstanden afgelegd zijn – als chauffeur of bijrijder.

Het rapport is eenvoudig te exporteren naar PDF, XLSX of XML, zodat u als werkgever aan de verplichting voldoet om uw werknemer maandelijks een overzicht te sturen van de gereden kilometers.

Zelf de vergoeding per kilometer instellen

U kunt zelf de vergoeding per kilometer instellen. Naast de indeling van bestuurder, passagier of reiscompensatie, is de vergoeding ook in te delen in shifts. Denk aan weekend-, dag- en nachttijden – die worden wellicht anders vergoed. Of u houdt geen rekening met werkuren. Alles is mogelijk en te configureren binnen ons systeem.

Klantcase

Kilometers worden nauwkeurig geregistreerd

"Wij werken met Inseego's fleetmanagement software omdat we 24/7 zicht op ons wagenpark willen hebben en kilometers nauwkeurig geregistreerd moeten worden. De software helpt ons ook om beter te plannen, waardoor we meer rendement uit onze werkweek halen."

De voordelen van automatische kilometervergoeding voor uw bedrijf:

 • realtime inzicht in afgelegde kilometers en geolocatie
 • minder tijd kwijt aan administratie
 • exacte bepaling werkuren
 • correcte loonverwerking
 • via huisadressen POI’s vergoeding mogelijk voor gereden kilometers in privéauto
 • koppeling met werfregistratie mogelijk
 • ConstruBadge/Checkinatwork, ID Key en RFID-koppeling
 • te koppelen aan diverse ERP-systemen

Geautomatiseerd rittenregistratiesysteem

U beschikt over een volledig geautomatiseerde ritregistratie nadat de Inseego GPS kastjes onzichtbaar ingebouwd zijn in de voertuigen.

Het maakt niet uit waar u bent of hoe laat het is: u heeft altijd toegang via internet. En het werkt óók op ieder type smartphone en tablet.

Dankzij onze gebruiksvriendelijke oplossing is een uitgebreide training of specialistische expertise niet nodig. U kunt er direct mee aan de slag.

Klantcase

Beter plannen en rijroutes optimaliseren

"We hebben niet enkel gekozen voor Inseego omdat we daarmee continu zicht hebben op ons materieel, al is dat nog zo belangrijk. Met behulp van hun software kunnen we namelijk ook beter plannen en de rijroutes optimaliseren. Daardoor zijn de brandstofkosten gedaald."

Veelgestelde vragen beantwoord

Wat wordt er geregistreerd door jullie software?

De automatische rittenregistratie software van Inseego registreert alle kilometers, ritten, adressen en andere gegevens die nodig zijn.

Waar kan ik de gegevens zien?

Alle gereden ritten zijn direct zichtbaar in de Inseego Fleet omgeving. U heeft altijd toegang tot de rit gegevens, ook op uw smartphone en tablet.

Alles is dus gedigitaliseerd, wat het handmatig bijhouden van ritten overbodig maakt.

Wat als meerdere bestuurders gebruikmaken van één voertuig?

Bestuurdersidentificatie (Driver ID) is ideaal als u een reeks voertuigen beheert die door meerdere werknemers gebruikt worden. Daardoor kunt u altijd zien wie, waar en wanneer in welk voertuig rijdt of heeft gereden.

Wij gaan graag met u in gesprek!

24/7 zicht op uw wagenpark met Inseego. Wij hebben voor ieder formaat wagenpark een oplossing.