Terug naar klantcases

De voordelen van fleetmanagement op je smartphone en het nut van uitgebreide rapportages

Bedrijf

De Rycke Verhuur, sinds 2012 Inseego klant, vindt de meest geschikte oplossingen voor professionelen en particulieren.

Maakt gebruik van

Locatiebepaling, kilometerregistratie, uitgebreide rapportages en de mobiele applicatie Inseego Fleet.

Behaalde resultaten

Efficiëntere planning & organisatie en een verbeterd facturatieproces.

De Rycke Verhuur is een begrip in de verhuurwereld. Dankzij de in al deze jaren opgebouwde ervaring, kennis en expertise vinden zij altijd de meest geschikte oplossingen voor professionelen en particulieren. De Rycke is sinds 2012 Inseego klant.

Uitgebreid gamma, een eigen hersteldienst en meer…

“Ons uitgebreide gamma omvat grondverzetmachines, verdichtingsmateriaal, stroomgroepen, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, vorkliften en verreikers,” vertelt Lodewijk Vanbellen, Technische Dienst. “Wij hebben meer dan 1500 machines beschikbaar, dus klanten vinden bij ons steeds wat ze nodig hebben.”

“Onze troeven zijn onze eigen transport- en hersteldienst, met tal van ervaren techniekers, een mobiele depannage dienst en een toegewijde klantendienst. Met onze strategisch gelegen locaties in Beveren en Boom kunnen wij heel snel leveren, herstellen en onderhouden, in gans België én daarbuiten.”

Fleetmanagement op je smartphone en uitgebreide rapportages

“Inseego speelt een belangrijke rol in onze dienstverlening,” aldus Lodewijk van Bellum. “We gebruiken hun fleetmanagement software namelijk niet alleen om onze vrachtwagens te volgen, voor kilometerregistratie en als een stukje beveiliging. Ik geef een paar voorbeelden.”

“Zo hebben we dankzij de uitgebreide rapportages beter inzicht in wanneer ons materieel gebruikt wordt. Als een machine die bijvoorbeeld t/m vrijdag verhuurd is zaterdag nog gebruikt wordt, omdat hij pas maandag opgehaald zal worden, dan kunnen we dat zien en dus doorberekenen.”

“Ook maken we veel gebruik van de mobiele applicatie. Daarmee heb je alle mogelijkheden van Inseego Fleet gewoon op je smartphone. Dat is echt ideaal voor de chauffeurs die onze machines ophalen. Ze kunnen zó zien waar ze moeten zijn voor welke machines.”

“Onze verhuurde machines staan immers vaak op bouwplaatsen waar nog geen straatnamen bekend zijn. Een GPS kan dus niet de route bepalen naar een verhuurde machine. Met Inseego heb je exact de locatie van het object. Tot op de meter nauwkeurig!”

Waarom met Inseego werken?

“Er kan veel met Inseego en de software is stabiel en betrouwbaar. Je kunt ervan op aan. En dat geldt ook voor de Inseego'ers. Dat merk je vooral als er eens een keertje iets misgaat, wat gelukkig zelden gebeurt. Dan gaat de helpdesk meteen tot actie over en word je snel geholpen.”

“Het is dus goed werken met de software en fijn samenwerken met de Inseego'ers,” besluit Lodewijk van Bellum. “Onze contactpersoon laat regelmatig z’n gezicht zien, ze denken met ons mee en begrijpen de business waar we in zitten. Ik kan Inseego dan ook van harte aanbevelen.”

Wij gaan graag met u in gesprek!

Wij bieden u 24/7 zicht op uw wagenpark en snelle, betrouwbare breedband oplossingen.

Inseego