5G Begrippenlijst

Wat is 5G?

5G is de vijfde generatie in mobiele netwerken. Het is de supersnelle opvolger van 4G, omdat je er in theorie een downloadsnelheid van 4,2 gigabit per seconde mee kunt halen. Aanzienlijk meer dan een 4G-netwerk, met 20 megabit per seconde.
Lees verder

Wat is RAN?

De afkorting RAN betekent Radio Access Network. Het is een netwerk van radiozenders en -ontvangers dat wordt gebruikt om te communiceren met mobiele apparaten, zoals mobiele telefoons.
Lees verder

Wat is edge computing?

Hoe korter de afstand tussen een datacenter en apparaten, hoe beter de connectiviteit en hoe minder vertraging (ook wel latency of latentie genoemd), wat een snellere verwerking van data mogelijk maakt. Dit is precies waar met edge computing gebruik van wordt gemaakt
Lees verder

Wat is fixed wireless access?

Fixed wireless access (FWA), in het Nederlands “vaste draadloze toegang”, is een type breedband internettoegang die gebruik maakt van fixed wireless technologie om snelle internetdiensten te kunnen leveren. FWA technologie maakt gebruik van radiogolven om te communiceren tussen een vast basisstation en de plek waar de gebruiker is, in de meeste gevallen thuis of op kantoor.
Lees verder

Wat is network slicing?

5G network slicing is een techniek die onderdeel uitmaakt van software defined networking (SDN) en network function virtualisation (NFV). Je kunt er meerdere virtuele netwerken mee creëren, bovenop één fysiek netwerk. Hierdoor kan elk virtueel netwerk aangepast worden aan de specifieke behoeften van de toepassingen die erop draaien.
Lees verder

Wij gaan graag met u in gesprek!

Geef uw klanten de snelste, gemakkelijkste en meest betrouwbare breedbandoplossingen.

Inseego
Waar bent u naar op zoek?
Heeft u onze verkoopafdeling of helpdesk nodig?
In welke producten bent u geïnteresseerd?
Om hoeveel apparaten gaat het?
Naar wat voor oplossing bent u op zoek?
Uit hoeveel voertuigen bestaat uw wagenpark?
Bent u op zoek naar een zakelijke of particuliere tracking oplossing?
Laten we je verbinden!

Voor de verkoop van persoonlijke apparaten werkt Inseego samen met de volgende toonaangevende providers:

Persoonlijk gebruik

Momenteel bieden wij enkel zakelijke GPS tracking oplossingen. Onze oplossingen zijn het meest geschikt voor wagenparken van 5 of meer voertuigen en assets.

Waar is uw bedrijf gevestigd?
Wat zijn uw bedrijfsgegevens?
We zijn er bijna, wat is uw naam
Waarmee kunnen wij u helpen?
Hoe kunnen we u bereiken?
Waarmee kunnen wij u helpen?
Voortgang 0%