Over ons

Zorg niet alleen voor vandaag, maar denk ook aan morgen.

Ongeacht uw doelen en type business, wij helpen u om het overzicht te behouden en op het goede spoor te blijven.

GLS
Profel
De Rycke Verhuur
D'leteren
Easypark

De horizon is geen eindpunt. Het is een beginpunt.

Onze oplossingen, die aangedreven worden door de innovatieve, baanbrekende 5G technologie van Inseego, geven u een duidelijk overzicht van uw business, zodat u er meer rendement uit kunt halen.

Door middel van tracking, optimalisatie en rapportages helpen wij uw bedrijf verder.

Slimme, gestroomlijnde oplossingen voor het wagenparkbeheer van de toekomst.

Zichtbaarheid verbeteren

Wij helpen u om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren door u te voorzien van relevante informatie over uw wagenpark.

Op maat gemaakte oplossingen

Omdat wij, met open API's en een toegewijd team, voor verschillende bedrijfstakken werken, kunnen wij nauw met u samenwerken voor een op maat gemaakt systeem of een aangepaste oplossing, op basis van de behoeftes en de omvang van uw bedrijf.

Prestaties verbeteren

Scherper. Sneller. Soepeler. Minder. Gezonder. Veiliger. Groener. Wij helpen u om resultaten bedrijfsbreed te maximaliseren.

Een partner die u kunt vertrouwen

Inseego is de betrouwbare partner die u kan helpen met al uw communicatie uitdagingen dankzij meer dan 35 jaar fleetmanagement ervaring en een trackrecord in het leveren van toonaangevende 5G oplossingen.

Een geschiedenis van innovatie

We zijn van start gegaan in 1986 (met telematica als onze kern) en waren tot medio 2022 bekend als Ctrack by Inseego. Dankzij die decennialange ervaring beschikken wij over een schat aan kennis en kunde van over de hele wereld, die terug te zien is in ons huidige assortiment aan oplossingen. Sinds 2016 zijn we onderdeel van Inseego Corp. en hebben we onze dienstverlening voor de (toekomstige) behoeftens van onze klanten verder uitgebouwd.

In 2022 is een nieuwe, spannende fase begonnen. We hebben afscheid genomen van de naam Ctrack en zijn een belangrijk onderdeel geworden van Inseego's toonaangevende 5G Intelligent Edge aanbod.

Wij hebben de ervaring

Door het combineren van Inseego’s innovatieve 5G technologie en onze decennialange ervaring in het ontwikkelen en implementeren van wagenparkbeheer- & telematica oplossingen, kunnen we bestaande bedrijfsactiviteiten verbeteren én nieuwe diensten en oplossingen aanbieden.

Onze oplossingen kunnen ingezet worden in verschillende bedrijfstakken en in alle soorten voertuigen en apparatuur, ongeacht de grootte van uw bedrijf.

Wij gaan graag met u in gesprek!

Wij bieden u 24/7 zicht op uw wagenpark en snelle, betrouwbare breedband oplossingen.