Aan de slag met het Inseego Support Portal

Uw account instellen

1. Open de e-mail die u ontvangt van [email protected]
  2. Klik op de registratielink in deze e-mail
  3. Klik op het tabblad 'Redeem invitation' (Uitnodiging inwisselen) en daarna op de button 'Register'
  4. Vul een gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'Register' (uw e-mailadres wordt automatisch ingevuld)
  5. Het startscherm van het Support Portal verschijnt

Een case aanmaken

1. Klik in het Support Portal startscherm op 'Mijn support'
  2. Klik op de blauwe button 'Maken'
  3. Vul het New Case formulier in
  4. Vul het kenteken in als uw support verzoek over een voertuig gaat
  5. Klik op 'Indienen' om uw support verzoek te versturen
  6. Na verzending ontvangt u een bevestiging met een case nummer

Case notities bekijken of toevoegen

1. Klik in het Support Portal startscherm op 'Mijn support'
  2. Selecteer de case die u wilt bekijken
  3. Op het volgende scherm ziet u een timeline met alle notities van u en uw Inseego case manager
  4. Selecteer 'Opmerking toevoegen'
  5. Klik op 'Indienen' om de notitie te versturen
  6. Zodra u een support case bijwerkt wordt er een e-mail gestuurd naar uw Inseego case manager

Opgeloste cases bekijken

1. Klik in het Support Portal startscherm op 'Mijn support'
  2. Klik op 'Alle cases' voor het dropdown menu
  3. Selecteer 'Gesloten cases'

Uw gegevens bijwerken

1. Klik in het Support Portal startscherm op uw naam, rechts bovenin
  2. Selecteer 'Profiel'
  3. Op het volgende scherm kunt u uw contactgegevens bijwerken, uw wachtwoord wijzigen en uw contact voorkeuren aanpassen

Wij gaan graag met u in gesprek!

Wij bieden u 24/7 zicht op uw wagenpark en snelle, betrouwbare breedband oplossingen.