Aanwezigheidsregistratie

Met aan Inseego gekoppelde ID-tag of ID-badge inchecken

Met elke aan Inseego’s track en trace systeem gekoppelde ID-tag of ID-badge inchecken op de werf prikklok. Registratie via de ConstruBadge is ook mogelijk.

Aanwezigheidsregistratie

Met aan Inseego gekoppelde ID-tag of ID-badge inchecken

Met elke aan Inseego’s track en trace systeem gekoppelde ID-tag of ID-badge inchecken op de werf prikklok. Registratie via de ConstruBadge is ook mogelijk.

Bevat alle verplichte
 RSZ-onderdelen

Deze werfregistratie / aanwezigheidsregistratie oplossing bevat alle verplichte RSZ-onderdelen:

  • persoonlijke gegevens werknemer
  • ondernemingsnummer werkgever
  • code van de werf
  • datum registratie

De voordelen voor u van
 deze werfregistratie:

  • geen extra kosten – registratie vindt plaats met de al aanwezige ID-badges of ID-tags (indien compatibel)
  • inzichtelijk maken van alle aanwezige personeelsleden op een werf
  • eenvoudig beheer
  • koppeling met ConstruBadge

Verplichte aanwezigheidsregistratie

Sinds 1 april 2014 is een aanwezigheidsregistratie verplicht op bepaalde werven. Iedereen die daar werkzaamheden uitvoert, moet zich vóór aanvang van het werk registreren.

De aanwezigheidsregistratie geldt voor alle werken van > € 500.000,- excl. btw. Registratie dient op de werkdag te gebeuren bij de RSZ.

De hoofdaannemer is verantwoordelijk voor deze registratie en het aanleveren van de benodigde tools. Hij moet de aanwezigheidsregistratie dus organiseren. Vervolgens zijn alle partijen op de werf verplicht om de aanwezigheid van hun werknemers te registreren.

Veelgestelde vragen beantwoord

Hoe werkt Checkinatwork?

Bekijk hier hoe Checkinatwork werkt (klik hier voor de Franstalige versie). Meer informatie over en instructies voor het gebruik van deze onlinedienst vindt u op de sociale zekerheid website.

Waarom deze verplichte aanwezigheidsregistratie?

Met deze maatregel wil de overheid de veiligheid en gezondheid op werven vergroten. Door de aanwezigheid op de werf te registreren kan te allen tijde nagekeken worden wie wanneer aanwezig is op welke werkplaats, wat uiterst nuttig is bij een ongeval of een gevaarlijke situatie. Daarnaast krijgt sociale fraude minder kans als de aanwezigheid officieel wordt vastgelegd.

Wie moet zich registreren via checkinatwork?

Iedereen die actief betrokken is bij de werf moet zich registreren. Van aannemers, onderaannemers en (interim)arbeiders t/m stagiairs. Dus óók veiligheidscoördinatoren en bouwdirecties belast met ontwerp, uitvoering en controle. Iedereen die geen onroerende activiteiten uitvoert hoeft zich niet te registreren.

Wij gaan graag met u in gesprek!

24/7 zicht op uw wagenpark met Inseego. Wij hebben voor ieder formaat wagenpark een oplossing.