Terug naar klantcases

Méér dan continu zicht op het machinepark

Bedrijf

Top-Off is probleemoplosser op het gebied van verhardingen voor infrastructuurwerken en sinds 2011 Inseego klant.

Maakt gebruik van

Locatiebepaling, rittenregistratie en route optimalisatie.

Behaalde resultaten

Verlaging brandstofkosten, minder CO2 uitstoot en een efficiëntere planning.

Top-Off NV is het grootste freesbedrijf van België met depots in Vlaanderen en Wallonië. Het is de specialist op het gebied van verhardingen voor infrastructuurwerken voor KMO’s, industrie en de overheid. Zowel voor kleine als grote oppervlaktes, van 1 tot 1 miljoen vierkante meter. Hiertoe beschikken zij over een uitgebreid en gevarieerd machinepark, waaronder voor- en achterladers met frezen, borstelwagens en kalksproeiwagens.

“Build on what’s good”

John Vastmans, CEO: “We eliminate what’s bad to build on what’s good, dat is ons motto. Dat doen we met ervaren, gespecialiseerd en gemotiveerd personeel en een breed gamma aan de modernste, performante machines. We hebben een brede waaier aan dienstverlening in technische oplossingen, zijn 24 uur op 24, 7 dagen op 7 inzetbaar en verhuren ons materieel mét machinist.”

Alle wagens op één scherm

“Top-Off heeft in de afgelopen tijd een aantal overnames gedaan en we willen graag dat iedereen met hetzelfde fleetmanagement systeem werkt. Daartoe zijn we met Inseego om tafel gegaan. Hoe kunnen we dit het beste realiseren, met de minste downtime?”

“Als eerste stap hebben zij ervoor gezorgd dat we alle wagens op één scherm zien, waardoor we geen dubbele kosten hebben. Daar zijn we natuurlijk heel tevreden mee en hieruit blijkt ook hoezeer Inseego focust op ons belang. Nu zijn we samen met hun planning en monteurs bezig met de vervolgstappen, zodat straks alle voertuigen uitgerust zijn met Inseego.”

Méér dan continu zicht op het machinepark

“We hebben niet enkel gekozen voor Inseego omdat we daarmee continu zicht hebben op ons materieel, al is dat nog zo belangrijk,” aldus John Vastmans. “Met behulp van hun software kunnen we namelijk ook beter plannen en de rijroutes optimaliseren. Daardoor zijn de brandstofkosten gedaald en wordt er minder CO2 uitgestoten.”

“Daarnaast zien we waar het asfalt gefreesd is, wat van belang is richting opdrachtgevers, want je wilt kunnen aantonen dat het afgesproken werk uitgevoerd is. Ook kunnen we de draaiuren en tellerstanden zien. Inseego maakt alle voor ons waardevolle voertuiggegevens snel en eenvoudig toegankelijk en inzichtelijk.”

Inseego software is stabiel en betrouwbaar

“We werken graag met Inseego omdat hun software stabiel en betrouwbaar is en zij u helpt met het verbeteren van de bedrijfsvoering. Onze contactpersoon Michel Middag staat altijd voor ons klaar en het is snel schakelen met Inseego's planning, helpdeskmedewerkers en monteurs. Ik zie dan ook uit naar een prettige voortzetting van de samenwerking,” besluit John Vastmans.

Wij gaan graag met u in gesprek!

Wij bieden u 24/7 zicht op uw wagenpark en snelle, betrouwbare breedband oplossingen.

Inseego