Privacy and Cookie Policy

HomeJuridischPrivacy policy

Inseego Belgium BV is toegewijd aan het beschermen van uw privacy en het ontwikkelen van technologie die u de meest krachtige en veilige online ervaring geeft. Deze privacy verklaring is van toepassing op de Inseego Belgium BV website en betreft het verzamelen en gebruiken van gegevens. Door de Inseego Belgium BV website te gebruiken, stemt u in met onderhavige voorwaarden.

Het verzamelen van persoonlijke informatie

Inseego Belgium BV verzamelt persoonsgegevens, zoals uw e-mailadres, naam, werkadres of telefoonnummer. Inseego Belgium BV verzamelt ook anonieme demografische informatie, zoals land en regio.

Er wordt ook informatie over uw computer hardware en software automatisch verzameld. Deze informatie kan omvatten: uw IP-adres, browser type, domeinnamen, toegangstijden en verwijzende website adressen. Deze informatie wordt gebruikt door Inseego Belgium BV voor de werking van de dienst, om de kwaliteit van de service te behouden en om te voorzien in algemene statistieken betreffende het gebruik van de Inseego Belgium BV website.

Onthoud dat als u persoonsgegevens of persoonlijke, gevoelige gegevens openbaart via de publieke message boards van Inseego Belgium BV, deze informatie verzameld en gebruikt kan worden door anderen. Noot: Inseego Belgium BV leest niets van uw privé online communicatie.

Inseego Belgium BV raadt u aan de privacy verklaringen van de websites die u bezoekt vanuit Inseego Belgium BV te bekijken, zodat u weet hoe deze websites uw informatie verzamelen, gebruiken en delen. Inseego Belgium BV. is niet verantwoordelijk voor de privacyverklaringen of andere inhoud op websites buiten de Inseego Belgium BV website en Inseego-gerelateerde websites.

Gebruik van persoonlijke informatie

Inseego Belgium BV verzamelt en gebruikt uw persoonsgegevens om de Inseego Belgium BV website te beheren en de door u gevraagde services te leveren. Inseego Belgium BV gebruikt uw persoonsgegevens ook om u te informeren over andere producten of services van Inseego Belgium BV en haar verbonden ondernemingen. Inseego Belgium BV kan ook contact met u opnemen via enquêtes om uw mening over huidige services of over mogelijk nieuw aan te bieden services te onderzoeken. Inseego Belgium BV verkoopt, leased of verhuurt klantenlijsten niet aan derden.

Inseego Belgium BV kan contact met u opnemen namens externe zakenpartners over een bepaald aanbod dat van belang kan zijn voor u. In die gevallen wordt uw unieke, persoonlijk identificeerbare informatie (e-mail, naam, adres, telefoonnummer) niet overgedragen aan derden.

Daarnaast kan Inseego Belgium BV gegevens delen met vertrouwde partners om haar te helpen statistische analyses uit te voeren, u e-mail of post te sturen, klantenservice te verlenen of om leveringen te regelen. Het is verboden voor derden om uw persoonsgegevens te gebruiken, behalve om deze services te verstrekken aan Inseego Belgium BV, en ze zijn verplicht de vertrouwelijkheid van uw gegevens te handhaven.

Inseego Belgium BV houdt bij welke websites en pagina’s onze klanten bezoeken, om te bepalen welke Inseego Belgium BV services het meest populair zijn. Deze data wordt gebruikt voor op maat gemaakte inhoud en advertenties voor klanten wiens gedrag aangeeft dat ze geïnteresseerd zijn in een specifiek onderwerp.

De Inseego Belgium BV website zal uw persoonsgegevens zonder voorafgaande kennisgeving bekend maken indien dit wettelijk vereist is of er ter goede trouw vanuit gegaan kan worden dat een dergelijke actie noodzakelijk is om: a) te voldoen aan de van toepassing zijnde wetgeving; (b) de rechten of het eigendom van Inseego Belgium BV te beschermen en verdedigen; en, (c) onder urgente omstandigheden handelen om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van Inseego Belgium BV en/of het publiek te beschermen.

Persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Inseego Belgium BV. Ook heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een door u genoemde ander(e organisatie) te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, overdraging of een verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens, naar ons toesturen. Onze contactgegevens vindt u hier. Als u een klacht heeft over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Beveiliging van persoonlijke gegevens

Inseego Belgium BV beveiligt uw persoonsgegevens tegen onbevoegd(e) toegang, gebruik of openbaring. Inseego Belgium BV beveiligt de persoonsgegevens die u op computerservers verstrekt in een gecontroleerde, veilige omgeving en beschermt tegen onbevoegd(e) toegang, gebruik of openbaring. Wanneer persoonlijke informatie naar andere websites wordt verzonden, wordt deze beveiligd door middel van encryptie, zoals het Secure Socket Layer (SSL) protocol.

Cookie gebruik

De Inseego Belgium BV website gebruikt “cookies” om u te helpen uw online ervaring te personaliseren. Een cookie is een tekstbestand dat op een harde schijf wordt geplaatst door een webpagina-server. Cookies kunnen niet gebruikt worden voor het uitvoeren van programma’s of het plaatsen van virussen op uw computer. Cookies zijn uniek toegewezen aan u en kunnen alleen door een webserver worden gelezen in het domein dat de cookie aan u heeft uitgegeven.

Eén van de voornaamste doeleinden van cookies is het bieden van gebruiksgemak om u tijd te besparen. Het doel van een cookie is om de webserver te signaleren dat u een specifieke pagina heeft bezocht. Bijvoorbeeld, als u Inseego Belgium BV pagina’s personaliseert, of u registreert zich bij de Inseego Belgium BV site of services, dan helpt een cookie ons om uw specifieke informatie te onthouden voor latere bezoeken. Dit vereenvoudigt het opnameproces van persoonlijke gegevens, zoals naam, mailadres enzovoorts. Wanneer u terugkeert naar dezelfde Inseego Belgium BV website, kan de informatie die u al heeft opgegeven worden opgehaald, zodat u makkelijk de functies kunt gebruiken die u heeft aangepast.

U hebt de mogelijkheid om cookies te accepteren of te weigeren. De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar u kunt uw browserinstelling wijzigen om cookies te weigeren als u dat wenst. Als u ervoor kiest om cookies te weigeren, kunt u de interactieve elementen van de Inseego Belgium BV diensten of website niet volledig ervaren.

Wijzigingen in deze verklaring

Inseego Belgium BV kan deze privacy verklaring updaten. Op deze pagina vindt u altijd de meest recente versie.

Contact

Heeft u vragen of op-/aanmerkingen over deze privacy verklaring? Wij horen graag van u. Als u van mening bent dat Inseego Belgium BV niet heeft gehandeld op grond van deze verklaring, dan kunt u contact opnemen met Inseego Belgium BV.

Wij gaan graag met u in gesprek!

Wij bieden u 24/7 zicht op uw wagenpark en snelle, betrouwbare breedband oplossingen.

Inseego
Waar bent u naar op zoek?
Heeft u onze verkoopafdeling of support nodig?
In welke producten bent u geïnteresseerd?
Om hoeveel apparaten gaat het?
Naar wat voor oplossing bent u op zoek?
Uit hoeveel voertuigen bestaat uw wagenpark?
Bent u op zoek naar een zakelijke of particuliere tracking oplossing?
Laten we je verbinden!

Voor de verkoop van persoonlijke apparaten werkt Inseego samen met de volgende toonaangevende providers:

Persoonlijk gebruik

Momenteel bieden wij enkel zakelijke GPS tracking oplossingen. Onze oplossingen zijn het meest geschikt voor wagenparken van 5 of meer voertuigen en assets.

Waar is uw bedrijf gevestigd?
Wat zijn uw bedrijfsgegevens?
We zijn er bijna, wat is uw naam
Waarmee kunnen wij u helpen?
Hoe kunnen we u bereiken?
Waarmee kunnen wij u helpen?
Voortgang 0%