Terug naar nieuws

Rebranding telematica activiteiten Inseego

Inseego Corp., toonaangevend in 5G edge cloud oplossingen, heeft haar Inseego wagenparkbeheer- en telematica activiteiten (die onderdeel uitmaken van de 5G Intelligent Edge businessunit), in de UK, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland opnieuw gelanceerd onder de naam Inseego.

Deze herlancering is een belangrijk onderdeel van Inseego's doorlopende strategie om, na de verkoop van haar Inseego Zuid-Afrika activiteiten in augustus 2021, zich uitsluitend te richten op markten die nauw aansluiten op de 5G- en enterprise initiatieven van het bedrijf, inclusief een uitbreiding van haar telematica-aanbod, met oplossingen die kunstmatige intelligentie (AI) en 5G combineren voor het leveren van 'business intelligence at the edge'.

John Weldon, Senior Vice President & General Manager, Intelligent Edge Solutions: “De evolutie van deze businessunit is voor ons van groot strategisch belang, met name voor enterprise initiatieven, terwijl we ons blijven concentreren op de wereldwijde groei van onze 5G-activiteiten. Het zet de toon voor de introductie van innovatieve oplossingen die mogelijk gemaakt worden door ons nieuwe 5G Intelligent Edge SaaS platform, dat later dit jaar gelanceerd wordt.”

Het huidige Intelligent Edge portfolio omvat telematica oplossingen voor voertuig tracking, wagenpark- en asset beheer, rijgedrag monitoring & management en video-AI en dashcams. Met deze slimme, met elkaar verbonden oplossingen kunnen bedrijven hun activiteiten stroomlijnen en de efficiëntie en veiligheid verbeteren, terwijl tegelijkertijd de kosten dalen. De mogelijkheid om duizenden voertuigen en bedrijfsmiddelen te volgen en personeel te ondersteunen, maakt deze oplossingen geschikt voor alle soorten voertuigen, equipment en sectoren, waaronder de bouw-, diensten-, transport- en overheidssector. Het 5G Intelligent Edge SaaS aanbod dat aanstaande is, maakt gebruik van de kracht van 5G met video, AI en de historische telematica activiteiten voor het genereren van actiegerichte inzichten 'at the edge', die kunnen transformeren hoe ondernemingen over de hele wereld de bedrijfsresultaten verbeteren om duurzame waarde voor zichzelf en hun klanten te realiseren.

Sinds 2016 is het tot voor kort als Inseego bekende bedrijf onderdeel van Inseego. Door meer dan 35 jaar telematica ervaring te combineren met de bestaande kracht van Inseego op het gebied van 5G, onderscheidt het bedrijf zich niet alleen van de eerdere concurrentie, maar biedt het ook nieuwe mogelijkheden aan bestaande klanten, terwijl tegelijkertijd de capaciteit om nieuwe klanten te bedienen uitgebreid is. Ga voor meer informatie naar inseego.com/be-nl/

Over Inseego Corp.

Inseego Corp is marktleider op het gebied van intelligente device-to-cloud oplossingen die de 5G netwerk edge uitbreiden, waardoor een bredere 5G-dekking, multi-gigabit datasnelheden, weinig vertraging en sterke beveiliging mogelijk zijn en een uiterst betrouwbare internettoegang geleverd wordt. In Inseego's oplossingen voor mobiel breedband en Fixed Wireless Access (FWA) en in haar softwareplatform worden de meest geavanceerde technologieën, zoals 5G, 4G LTE, WiFi 6, geïntegreerd. Daardoor kan Inseego een breed scala aan innovatieve producten met robuuste connectiviteit aanbieden, voor binnen en buiten én in de zwaarste, industriële omgevingen. De producten en SaaS-oplossingen van Inseego, voor draadloze connectiviteit van de hoogste kwaliteit voor serviceproviders, het bedrijfsleven en overheidsinstanties over de hele wereld, zijn ontworpen en ontwikkeld in de VS.

inseego.com #Putting5GtoWork

Wij gaan graag met u in gesprek!

Wij bieden u 24/7 zicht op uw wagenpark en snelle, betrouwbare breedband oplossingen.

Inseego