Wagenparkbeheer software waar uw bedrijf beter van wordt

Verbeter de bedrijfsresultaten door gebruik te maken van Inseego's slimme wagenparkbeheer software. Geef de efficiency een boost, verlaag de kosten, verhoog de veiligheid en volg belangrijke assets.

Onze klanten en partners:
GLS
Profel
De Rycke
D'leteren
Easypark

De volgende generatie wagenparkbeheer software

Ongeacht uw doelen en type business, wij helpen u om het overzicht te behouden en op het goede spoor te blijven. Dankzij onze decennialange ervaring op het gebied van telematica en 5G technologie, geven onze oplossingen u een duidelijk overzicht van uw business, zodat u er meer rendement uit kunt halen.

Voertuig & asset tracking

Verhoog de productiviteit, verlaag de kosten en houd bestuurders & assets veilig.

Meer over tracking

Fleet dashcams

Met dashcams inzicht in de context rondom verkeersincidenten en de veiligheid en eigen verantwoordelijkheid vergroten.

Meer over dashcams

Rijgedrag monitoring

Met behulp van realtime GPS voertuig tracking data rijgedrag verbeteren en risico's minimaliseren.

Meer over rijgedrag monitoring
Klantcase

Van voertuig tracking t/m beveiliging

“We gebruiken de Inseego software om onze vrachtwagens te volgen, voor kilometerregistratie en als een stukje beveiliging. Dankzij de uitgebreide rapportages hebben we beter inzicht in wanneer ons materieel gebruikt wordt."

Volg en beheer uw voertuigen en assets

Apparatuur downtime verminderen, middelen efficiënter inzetten en assets snel (terug)vinden. Rij minder kilometers, gebruik precies de juiste hoeveelheid wagenpark assets en bouw een duurzamer bedrijf.

Rijgedrag verbeteren en de veiligheid vergroten

Rijgedrag monitoren met tools zoals bestuurders identificatie, rijgedrag rapportages, paniekknoppen en dashcams. Met realtime feedback rijgedrag verbeteren en de veiligheid vergroten.

Klantcase

Realtime inzicht, ieder moment van de dag

"Profel kan niet zonder een planning die draait als een geoliede machine. De Inseego software draagt hier wezenlijk aan bij. We hebben realtime inzicht en weten op ieder moment van de dag hoe het ervoor staat en wie waar zit."

Nieuws

Beter gereedschapsbeheer met BLE Beacons

Het volgen van bedrijfsmiddelen zoals gereedschap en materieel is belangrijk voor zowel bedrijven als hun medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan organisaties in de bouw- en verhuursector, waar grote aantallen machines en gereedschappen in gebruik zijn. Handmatig gereedschapsbeheer met behulp van een spreadsheet is tijdrovend en lastig. Bluetooth Low Energy (BLE) Beacons bieden uitkomst.

Lees verder

Het hoe, wat en waarom van checkinatwork

‘Check in at work’ is een online platform dat ter beschikking wordt gesteld door de overheid, om te garanderen dat werkgevers hun werkkrachten op een correcte manier registreren.

Lees verder

Mobiliteitsvergoeding bouw

Er zijn 2 soorten kilometer vergoedingen waar je als arbeider in de bouwsector recht op kunt hebben:

Lees verder

Wanneer is een tachograaf (niet) verplicht?

In dit artikel zetten wij de tachograaf voorwaarden voor u op een rij. Wanneer is een tachograaf verplicht en wanneer krijg je vrijstelling?

Lees verder

Enkele klanten en partners

GLS
Profel
De Rycke
D'leteren
Easy Park

Ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen?

Een breed portfolio van 5G oplossingen

Gebouwd voor elk bedrijf

Het maakt niet uit of u een wereldwijd netwerk heeft, een grote campus, een klein kantoor of vanuit huis werkt, de fixed wireless oplossingen van Inseego Wavemaker houden uw business verbonden en veilig. Profiteer van de kracht en flexibiliteit van 5G, met een breed scala aan speciaal ontworpen 5G-apparaten. Ideaal voor binnen- en buitenlocaties in (voor)stedelijke en landelijke gebieden.

Wij gaan graag met u in gesprek!

Wij bieden u 24/7 zicht op uw wagenpark en snelle, betrouwbare breedband oplossingen.