Wagenparkbeheer software waar uw bedrijf beter van wordt

Verbeter de bedrijfsresultaten door gebruik te maken van Inseego's slimme wagenparkbeheer software. Geef de efficiency een boost, verlaag de kosten, verhoog de veiligheid en volg belangrijke assets.

Onze klanten en partners:
GLS
Profel
De Rycke
D'leteren
Easypark

De volgende generatie wagenparkbeheer software

Ongeacht uw doelen en type business, wij helpen u om het overzicht te behouden en op het goede spoor te blijven. Dankzij onze decennialange ervaring op het gebied van telematica en 5G technologie, geven onze oplossingen u een duidelijk overzicht van uw business, zodat u er meer rendement uit kunt halen.

Voertuig & asset tracking

Verhoog de productiviteit, verlaag de kosten en houd bestuurders & assets veilig.

Meer over wagenparkbeheer

Fleet dashcams

Krijg met dashcams inzicht in de context rondom verkeersincidenten, verbeter rijgedrag en vergroot de eigen verantwoordelijkheid en de veiligheid.

Meer over dashcams

Rijgedrag monitoring

Gebruik realtime GPS voertuig tracking data om te achterhalen waar rijgedrag verbeterd en risico's geminimaliseerd kunnen worden.

Meer over rijgedrag monitoring

"Onze voertuigen en het materieel zijn uitgerust met de ritten- en urenregistratie van Inseego. Het gebruik van de Inseego software heeft ons forse besparingen en meer efficiency opgeleverd door de automatisering van de planning, de kilometerregistratie voor de fiscus en de draaiuren van de kranen."

Hermen Kamp

Equipment Manager

Volg en beheer uw voertuigen en assets

Apparatuur downtime verminderen, middelen efficiënter inzetten en assets snel (terug)vinden. Rij minder kilometers, gebruik precies de juiste hoeveelheid wagenpark assets en bouw een duurzamer bedrijf.

Rijgedrag verbeteren en de veiligheid vergroten

Rijgedrag monitoren met tools zoals bestuurders identificatie, rijgedrag rapportages, paniekknoppen en dashcams. Met realtime feedback rijgedrag verbeteren en de veiligheid vergroten.

Nieuws

Beter gereedschapsbeheer met BLE Beacons

Het volgen van bedrijfsmiddelen zoals gereedschap en materieel is belangrijk voor zowel bedrijven als hun medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan organisaties in de bouw- en verhuursector, waar grote aantallen machines en gereedschappen in gebruik zijn. Handmatig gereedschapsbeheer met behulp van een spreadsheet is tijdrovend en lastig. Bluetooth Low Energy (BLE) Beacons bieden uitkomst.

Lees verder

Het hoe, wat en waarom van checkinatwork

‘Check in at work’ is een online platform dat ter beschikking wordt gesteld door de overheid, om te garanderen dat werkgevers hun werkkrachten op een correcte manier registreren.

Lees verder

Mobiliteitsvergoeding bouw

Er zijn 2 soorten kilometer vergoedingen waar je als arbeider in de bouwsector recht op kunt hebben:

Lees verder

Wanneer is een tachograaf (niet) verplicht?

In dit artikel zetten wij de tachograaf voorwaarden voor u op een rij. Wanneer is een tachograaf verplicht en wanneer krijg je vrijstelling?

Lees verder

Enkele klanten en partners

GLS
Profel
De Rycke
D'leteren
Easy Park

Ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen?

Een breed portfolio van 5G oplossingen

Gebouwd voor elk bedrijf

Het maakt niet uit of u een wereldwijd netwerk heeft, een grote campus, een klein kantoor of vanuit huis werkt, de fixed wireless oplossingen van Inseego Wavemaker houden uw business verbonden en veilig. Profiteer van de kracht en flexibiliteit van 5G, met een breed scala aan speciaal ontworpen 5G-apparaten. Ideaal voor binnen- en buitenlocaties in (voor)stedelijke en landelijke gebieden.

Klantcase

Realtime inzicht, ieder moment van de dag

"Profel kan niet zonder een planning die draait als een geoliede machine. De Inseego software draagt hier wezenlijk aan bij. We hebben realtime inzicht en weten op ieder moment van de dag hoe het ervoor staat en wie waar zit."

Wij gaan graag met u in gesprek!

Wij bieden u 24/7 zicht op uw wagenpark en snelle, betrouwbare breedband oplossingen.

Inseego
Waar bent u naar op zoek?
Voortgang 0%